Kontakt

 • Buddhistisk Gruppe Viborg

  Vestergade 4K, 2. th.
  8800 Viborg

  Mobil: 31 72 89 90 (Bennet)

  E-mail: viborg@buddha.dk


  OBS:
  Gruppen holder til i en privat lejlighed hos Barbara Molzen og Bennet Okholm. Ring derfor på hos Molzen og Okholm, når du benytter dørtelefonen.

   

  Find vej

  Fra Vestergade:

  Gå igennem porten mellem Ure og Smykke butikken METROPOL og tøgforretningen Living Orang. På den anden side af porten ligger en  privat parkeringsplads med passage ud til Preislers Plads. På pladsens venstre side ligger nogle røde 3-etagers murstensbygninger. Følg gangstien med det hvide metal gelænder (så gelænderet er på højre hånd) hen til døren for enden af gelænderet (lige frem). Ring på dørtelefonen til venstre for døren (Molzen & Okholm).

   

  kontakt_serie1 kontakt_serie2 kontakt_serie3 kontakt_serie4

   

   

   

  Fra Preislers Plads:

  Mellem ind- og udkørselsporten og Domino’s Pizza er der en gul bygning med hvide franske altandøre. Til venstre for bygningen er der adgang til en gård med privat parkering (hvorfra der er videre passage til Vestergade). Gå ind i gården og gå op ad den lille trappe på højre hånd ved det hvidmalede metalgelænder og vend dig mod højre. Gå over metalrampen og ring på dørtelefonen til venstre for den hvide dør for enden af rampen.

  kontakt_find-vej_Preislers-Pladskontakt_find-vej_Preilsers-Plads_2