Til skoler og gymnasier

Foredrag om buddhisme til skoler og gymnasier

Vi tilbyder skoler og gymnasier at komme på besøg hos gruppen i Vestergade. Her vil I møde en praktiserende buddhist, der giver et foredrag og besvarer spørgsmål om buddhisme og om hvordan det er at være praktiserende buddhist i Danmark med en almindelig hverdag, studie, job og familie. Vi kan både give generelle introduktioner eller fokusere på et bestemt emne i buddhismen. Vi tager også gerne udgangspunkt i, hvad eleverne har arbejdet med i forvejen, hvis I ønsker det og vi kan på opfordring guide en kort, enkel og uforpligtende meditation, som er udarbejdet til formålet.

Gruppen holder til i en privat 3-værelses lejlighed hos Barbara Molzen og Bennet Okholm. I lejligheden er der et meditationsrum med plads til ca. 12 besøgende. Men er I flere, benytter vi stuen til formålet, hvor der er plads til 30.

Vi tilbyder desuden at  komme ud på jeres institution, hvis I foretrækker det.

Vi bestræber os på at være så tilgængelige som muligt, men da vi er lægmandsbuddhister og alle har almindeligt arbejde, har vi en begrænset fleksibilitet i forhold til tidspunkter. Vi har dog muligheder både for morgener og formiddage, aftener samt enkelte eftermiddage. Vi anbefaler derfor, at I ved henvendelse har flere mulige datoer og tidspunkter til rådighed, samt at I henvender jer i god tid. Foredragenes varighed er efter aftale, dog maksimalt 90 minutter.

Ring til Bennet på mobil: 31 72 89 90 eller send en mail til viborg@buddha.dk


Svar på spørgsmål og interviews til skoleopgaverSkoleopgave

Har du en opgave, der handler om buddhisme, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail med dine spørgsmål. Vil du gerne lave et interview, kan du også sende os en mail for at lave en aftale.

Ring til Bennet på mobil: 31 72 89 90 eller send en mail til viborg@buddha.dk