Til skoler og gymnasier

Foredrag om buddhisme til skoler og gymnasier

Buddhistisk Gruppe Viborg tilbyder ikke længere foredrag til institutioner, men du kan kontakte et af karma Kadjy Skolens øvrige centre, der alle tilbyder det samme. Her vil I møde en praktiserende buddhist, der giver et foredrag og besvarer spørgsmål om buddhisme og om hvordan det er at være praktiserende buddhist i Danmark med en almindelig hverdag, studie, job og familie. De kan både give generelle introduktioner eller fokusere på et bestemt emne i buddhismen. De tager også gerne udgangspunkt i, hvad eleverne har arbejdet med i forvejen, hvis I ønsker det og de kan på opfordring guide en kort, enkel og uforpligtende meditation, som er udarbejdet til formålet. Kontakt det enkelte center/gruppe for at høre nærmere og om de tilbyder besøg i det enkelte center/gruppe og/eller at de kan komme ud på jeres institution.

Vi bestræber os på at være så tilgængelige som muligt, men da vi er lægmandsbuddhister og alle har almindeligt arbejde, har vi en begrænset fleksibilitet i forhold til tidspunkter. Der er dog oftest muligheder både for morgener, formiddage, eftermiddage og aftener. Vi anbefaler derfor, at I ved henvendelse har flere mulige datoer og tidspunkter til rådighed, samt at I henvender jer i god tid. Foredragenes varighed er efter aftale, dog maksimalt 90 minutter.

Kontakt de enkelte centre/grupper i menuen “Centre i DK” eller send en mail til viborg@buddha.dk for nærmere vejledning


Svar på spørgsmål og interviews til skoleopgaverSkoleopgave

Har du en opgave, der handler om buddhisme, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail med dine spørgsmål. Vil du gerne lave et interview, kan du også sende os en mail for at lave en aftale.

Ring til Bennet på mobil: 31 72 89 90 eller send en mail til viborg@buddha.dk